De leukste gepersonaliseerde cadeautjes voor het hele gezin.

De leukste gepersonaliseerde cadeautjes voor het hele gezin. Ook voor kraamcadeaus en unieke producten.
De leukste gepersonaliseerde cadeautjes voor het hele gezin. Ook voor kraamcadeaus en unieke producten.

Herinnering van jouw huisdier

24,95

Sleep bestanden hier of blader
Max 5 MB. Wanneer uw foto groter is dan 5 MB, dan graag uw foto zelf verkleinen naar 5 MB.
Wilt u liever uw eigen tekst? Hier kunt u uw eigen tekst schrijven. Wanneer u het vak leeg laat, zullen wij de tekst die op het voorbeeld staat bedrukken
Herinnering van jouw huisdier

Wanneer je afscheid hebt moeten nemen van je geliefde huisdier is het goed om de mooie herinneringen te koesteren. Een mooi aandenken kan je daarbij helpen.Na het overlijden van je maatje breekt er natuurlijk een moeilijke tijd aan. Een tijd van gemis vooral. Je zal veel mooie herinneringen gaan ophalen. Herinneringen die altijd bij je blijven en je laten glimlachen over de mooie tijd die je samen hebt gehad. Naast alle herinneringen, wil je misschien ook een tastbare herinnering aan je trouwe vriend. Een mooi aandenken die je een plekje kan geven in je huis. Onze herinnering van jouw huisdier in een houten staander is een mooi aandenken, waar je nog jaren naar kan kijken en herdenken.

Alles wat je wilt weten over onze herinnering van jouw huisdier:

Onze herinnering voor uw huisdier bestaat uit een houten staander van 20 cm lang, met daarin twee gleuven. In deze gleuven kunnen twee ronde schijven. Een ronde schijf van 20 cm doorsnee waar de foto op wordt bedrukt,  en een ronde schijf van 10 cm, waar de tekst op kan worden bedrukt. Beide schijven zijn 6mm dik, en gemaakt van MDF. Wij bedrukken de foto fullcolor.

De duidelijke (hoge resolutie) foto kan ge-upload worden.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de fotokwaliteit van uw ingezonden foto. Bij twijfel of de foto goed scherp is, plaats dan eerst de bestelling, en stuur een mail met de (twijfel) foto naar info@heleenscreations.nl o.v.v. jouw bestelnummer. Dan nemen wij contact met u op over de kwaliteit.

Let op: kleuren kunnen afwijken!
De kleuren van onze producten op deze website kunnen afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Dit heeft te maken met hoe de kleuren op je computer zijn ingesteld, maar ook het type beeldscherm heeft invloed op hoe je kleuren ziet.

Natuurlijk hebben wij meerdere mooie fotocadeaus voor jouw huisdier. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

Magisch kussen met foto van jouw huisdier
Magisch kussen of Magic Pillow: een omkeerbaar pailletten kussenhoes bedrukt met de foto van jouw huisdier. Te verkrijgen in verschillende kleuren

Dit is werkelijk een toverkussen! Wanneer de pailletten naar één kant worden gestreken, is de kussen één kleur. Wanneer je de pailletten naar de andere kant wrijft dan komt de magie tevoorschijn! Je onthult dan de afbeelding, foto enzovoorts in één klap tevoorschijn! Hoe gaaf is dat!! Leuk voor een foto van jouw huisdier, kindje, aankondiging zwangerschap of misschien wel voor opa en oma. Het is magisch!

Foto 2 luik
Hoe leuk is het om een mooi fotocadeau te laten maken met bijvoorbeeld de foto’s van jouw baby, huwelijk, familie, je geliefde of communie. Een twee luik met foto’s. Een echte eyecatcher in elk interieur.
Uniek in Nederland zijn deze 2 luiken van Chromaluxe.

Extra informatie

Gewicht0,900 kg

beoordelingen

    Wees de eerste om “Herinnering van jouw huisdier” te beoordelen

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    ×