De leukste gepersonaliseerde cadeautjes voor het hele gezin.

De leukste gepersonaliseerde cadeautjes voor het hele gezin. Ook voor kraamcadeaus en unieke producten.
De leukste gepersonaliseerde cadeautjes voor het hele gezin. Ook voor kraamcadeaus en unieke producten.

Heleens Creations

 • De leukste gepersonaliseerde cadeau’s voor het hele gezin

Algemene voorwaarden

Op alle bestellingen bij Heleens Creations zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

 1. Bestellingen

1.1  Als u een bestelling plaatst gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Heleens Creations.

1.2  Na het plaatsen en betalen van een bestelling ontvangt u automatisch een orderbevestiging met de door u bestelde artikelen.  (excl. Verzendkosten)

1.3  Bestellingen worden per direct in behandeling genomen.

1.4  Wanneer u uw bestelling wilt ophalen bij Heleens Creations is dit op afspraak mogelijk.

1.5  Wanneer u uw producten wilt ophalen moeten deze al wel betaald zijn via de webshop.

 1. Prijzen

2.1  Heleens Creations behoudt ten alle tijden het recht om de productprijzen te wijzigen, m.u.v. reeds geplaatste bestellingen.

2.2  Aan eventuele prijsfouten in de webshop kunnen geen rechten worden verleend.

 1.   Betalingen

3.1  Alle bestellingen kunnen via “Ideal” “bancontact” “Belfius” of “KBC” worden betaald.

 1. Levering/verzending

4.1  Alle producten worden verzonden via PostNL

4.2  Zo mogelijk per brievenbuspakket, dit wordt bij het artikel vermeld.

 1. Persoonlijke gegevens en privacy

5.1  Persoonsgegevens worden niet doorgegeven aan derden

5.2  Persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor de afhandeling van de bestelling

 1. Afwijkingen in maat/kleur

6.1  De koper is zich bewust van het feit dat er kleine kleurverschillen kunnen zijn tussen de afgebeelde producten op www.heleenscreations.nl en het eindresultaat. Heleens Creations kan hiervoor niet verantwoordelijk worden gesteld.

6.2  Deze eventuele kleurverschillen geven geen recht tot annulering of het retourneren van de bestelling. Ook is er hierbij geen sprake van terugbetaling van het product.

6.3  Heleens Creations werkt met ca. maten. Door handwerk is er de mogelijkheid dat er minimale maatafwijkingen ontstaan. Deze verschillen geven geen recht tot annulering of  retourneren van de bestelling. Ook is er hierbij geen sprake van terugbetaling van het product.

 1.   Gepersonaliseerde producten.

7.1  Bij gepersonaliseerde producten is Heleens Creations niet verantwoordelijk voor doorgegeven typefouten.

Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geannuleerd worden, deze worden direct verwerkt.

7.2  Gepersonaliseerde producten kunnen in geen enkel geval geretourneerd worden.

 1. Aansprakelijkheid.

8.1  Heleens Creations kan niet aansprakelijk worden gesteld bij fouten door derden.

8.2  De aansprakelijkheid van Heleens Creations is beperkt tot het bedrag van het bestelde artikel.

 1. Garantie en retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket. raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruikt maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@heleenscreations.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is

9.1  Volgens de wet “Kopen op afstand” heeft de klant het recht om binnen 14 dagen een product te ruilen of te retourneren. Gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van deze wet.

9.2  Wanneer een product retour komt neemt de klant vooraf contact op met Heleens Creations.

9.3  De kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant.

9.4  Bij retourneren ontvangt de klant het bedrag, excl. de verzendkosten binnen 14 dagen retour op zijn/haar rekening.

9.5  Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als het product onbeschadigd en ongebruikt is.

9.6  Wanneer producten gebruikt worden op een andere wijze dan aangegeven, vervalt de garantie.

9.7 Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geannuleerd worden, deze worden direct verwerkt.

 1. Klachtenregeling
 1. De ondernemer beschikt over een voldoende bekendgemaakte klachtenprocedure en behandelt de klacht overeenkomstig deze klachtenprocedure.
 2. Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen 7 dagen volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij de ondernemer, nadat de consument de gebreken heeft geconstateerd.
 3. Bij de ondernemer ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door de ondernemer binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de consument een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.
 4. Indien de klacht niet in onderling overleg kan worden opgelost ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.
 5. Bij klachten dient een consument zich allereerst te wenden tot de ondernemer. Indien de webwinkel is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur en bij klachten die niet in onderling overleg opgelost kunnen worden dient de consument zich te wenden tot Stichting WebwinkelKeur (www.webwinkelkeur.nl), deze zal gratis bemiddelen. Controleer of deze webwinkel een lopend lidmaatschap heeft via https://www.webwinkelkeur.nl/leden/. Mocht er dan nog niet tot een oplossing gekomen worden, heeft de consument de mogelijkheid om zijn klacht te laten behandelen door de door Stichting WebwinkelKeur aangestelde onafhankelijke geschillencommissie, de uitspraak hiervan is bindend en zowel ondernemer als consument stemmen in met deze bindende uitspraak. Aan het voorleggen van een geschil aan deze geschillencommissie zijn kosten verbonden die door de consument betaald dienen te worden aan de betreffende commissie. Tevens is het mogelijk om klachten aan te melden via het Europees ODR platform (http://ec.europa.eu/odr).
 6. Een klacht schort de verplichtingen van de ondernemer niet op, tenzij de ondernemer schriftelijk anders aangeeft.
 7. Indien een klacht gegrond wordt bevonden door de ondernemer, zal de ondernemer naar haar keuze of de geleverde producten kosteloos vervangen of repareren.
 1. Copyright

11.1 Het is verboden om zonder toestemming van Heleens Creations beeld- en/of tekstmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken.

 1. Auteursrecht

12.1 Alle producten op www.heleenscreations.nl worden met zorg zelf ontworpen en gemaakt. Hierdoor zijn de auteursrechten automatisch van Heleens Creations.

12.2 Het is ten strengste verboden om producten van Heleens Creations na te maken.

×