Heleens Creations

Stickers om zelf te plakken

Muursticker olifantje

Stickers om zelf te plakken

Onze stickers zijn ontzettend leuk om zelf te plakken op bijvoorbeeld een kast, stoeltje, muur, raam  of deur.
Ze zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en ontwerpen. Zo kan je altijd de juiste kleur of ontwerp kiezen die bij het kamertje of voorwerp past.

Onze stickers zijn gemaakt van zelfklevend vinyl (folie) van hoge kwaliteit en is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Is het opplakken van stickers echt zo makkelijk?
Het aanbrengen van onze stickers is zeer eenvoudig. Wij kunnen ons voorstellen dat jij je afvraagt of jij dit ook kan, maar bij jouw bestelling sturen wij een stap-voor-staphandleiding mee, waarop precies uitgelegd wordt hoe je de sticker kan aanbrengen.

Het is echt niet moeilijk!

Raamstickers. Maak van de geboorte van de baby een bijzonder moment door er net wat extra aandacht aan te schenken. Een persoonlijke raamsticker met daarop de naam van de baby zal zeker indruk maken.

Muurstickers zijn ontzettend leuk voor bijvoorbeeld in een kinderkamer. Het staat decoratief, en de kinderen vinden het ook geweldig!

De deurstickers zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren. Zo kan je altijd de juiste kleur kiezen die bij het kamertje of voorwerp past.

 

Categorieën

Stickers om zelf te plakken
Stickers om zelf te plakken
Stickers mix and match
Stickers om zelf te plakken
Container stickers
Gepersonaliseerde stickers
  • Sticker verfspat met naam

    Sticker met verfspat en naam

    7,9515,95

Levering

Wij hebben een levertijd van 2 tot 7 werkdagen

Volg ons

Telefoon

+31 0650262550

Wilt u een cadeau rechtstreeks naar de ontvanger sturen? Dat kan! Wij doen er dan een leuk kaartje bij.

U kunt bij opmerkingen de tekst zetten die wij voor u op het kaartje schrijven. Zo weet de ontvanger altijd van wie het mooie cadeau af komt.

 

Heeft u vragen? U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier onderaan deze pagina. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

×