Gepersonaliseerde paspoorthoezen

Heleens creations

Gepersonaliseerde paspoorthoezen

De leukste gepersonaliseerde paspoorthoezen

Gepersonaliseerde paspoorthoezen. Een hoesje om jouw paspoort is niet alleen handig om je paspoort te beschermen, maar is ook nog eens makkelijk omdat je direct weet van wie het paspoort is. Daarnaast kunnen er ook diverse papieren in bewaard worden, wat natuurlijk ook super handig is!

Ze kunnen allemaal bedrukt worden met foto en naam of naar eigen wens. Hoe gaaf is dat!

Categorieën

Gepersonaliseerde paspoorthoezen
Gepersonaliseerde paspoorthoezen
Gepersonaliseerde paspoorthoezen

Paspoorthoes gezelschapsdieren

Ook zo’n saai dierenpaspoort in de la liggen? En pak je altijd het huisdierenpaspoort van je verkeerde huisdier? Dat hoeft nu niet meer! Deze super leuke huisdierenpaspoort hoesjes zijn ideaal om het paspoort van je lieve trouwe viervoeter in te bewaren. Zeker wanneer je meerdere huisdieren hebt kun je ze nu gemakkelijk uit elkaar houden

Paspoorthoes voor paarden

Ook onze paarden paspoorthoezen zijn ideaal voor op de manege. Of voor bij de wedstrijden die gereden moeten worden. De paardenpaspoorthoes word bedrukt met foto en geboortedatum van het paard. Echt een uniek cadeau!

 

Paspoorthoesje personen

Gepersonaliseerde paspoorthoezen. Een hoesje om je paspoort is niet alleen handig om je paspoort te beschermen, maar is ook nog eens handig omdat je direct weet van wie het paspoort is. Daarnaast is hij natuurlijk gewoon heel erg leuk! De personen paspoorthoes kan je ontwerpen zoals jij dat wilt. Laat de personenpaspoorthoes bedrukken met een foto, afbeelding of quote naar keuze en ga met een goed gevoel op vakantie. Ook leuk om cadeau te doen!

Ruiterpaspoort hoezen

Een ruiterpaspoort hoesje om je ruiterpaspoort te beschermen. Heel leuk wanneer je op de manege aankomt met zo’n bijzonder leuk hoesje. Een leuk uniek om te krijgen maar ook om te geven.

Levering

Wij hebben een levertijd van 2 tot 7 werkdagen

Volg ons

Telefoon

+31 0650262550

Wilt u een cadeau rechtstreeks naar de ontvanger sturen? Dat kan! Wij doen er dan een leuk kaartje bij.

U kunt bij opmerkingen de tekst zetten die wij voor u op het kaartje schrijven. Zo weet de ontvanger altijd van wie het mooie cadeau af komt.

 

Heeft u vragen? U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier onderaan deze pagina. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

×