De leukste gepersonaliseerde cadeautjes voor het hele gezin.

De leukste gepersonaliseerde cadeautjes voor het hele gezin. Ook voor kraamcadeaus en unieke producten.
De leukste gepersonaliseerde cadeautjes voor het hele gezin. Ook voor kraamcadeaus en unieke producten.

Stickers kinderkamer mix and match

39,95

Stickers kinderkamer mix and match

Mix and match deze stickers helemaal zelf. Je kunt kiezen uit een set van drie maten stickers. Namelijk 1 van van 35 cm, 1 van 25 cm en 1 van 15 cm.
Stickers zijn ontzettend leuk om zelf te plakken op bijvoorbeeld een kast, stoeltje, muur of deur. Het staat decoratief, en de kinderen vinden het ook geweldig!
Ook hebben we andere muurstickers die verkrijgbaar zijn in heel veel verschillende designs. Zo kan je altijd de juiste sticker kiezen die bij het kamertje of voorwerp past.
Let op: wanneer je deze op een muur wilt plakken, dan moet de muur glad van structuur zijn.

Alles wat je wilt weten over stickers kinderkamer mix and match:

Onze stickers zijn gemaakt van zelfklevend vinyl (folie) van hoge kwaliteit en zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.
Formaat: Drie verschillende maten stickers in 1 set:  35 cm, 25 cm en 15 cm
Full colorprint
Let op: Dit is pakketpost

De kleuren van onze producten op deze website kunnen afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Dit heeft te maken met hoe de kleuren op je computer zijn ingesteld, maar ook het type beeldscherm heeft invloed op hoe je kleuren ziet.

Is het opplakken van stickers echt zo makkelijk?
Het aanbrengen van onze stickers is zeer eenvoudig. Wij kunnen ons voorstellen dat jij je afvraagt of jij dit ook kan, maar bij jouw bestelling sturen wij een stap-voor-staphandleiding mee, waarop precies uitgelegd wordt hoe je de sticker kan aanbrengen. Het is echt niet moeilijk!

Nog meer leuke baby-kindercadeaus:

Gepersonaliseerde geboorte raamstickers
Maak van de geboorte van de baby een bijzonder moment door er net wat extra aandacht aan te schenken. Een persoonlijke raamsticker met daarop de naam van de baby zal zeker indruk maken.Het is ook niet moeilijk om deze zelf op het raam te plakken. Je plakt de raamstickers aan de buitenzijde van het raam. Je krijgt de plakinstructies erbij geleverd.

Deurstickers
Naam, muur of deur stickers zijn ontzettend leuk om zelf te plakken op bijvoorbeeld een kast, stoeltje, muur of deur. Het staat decoratief, en de kinderen vinden het ook geweldig!
De deursticker naam en hertje is verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren. Zo kan je altijd de juiste kleur kiezen die bij het kamertje of voorwerp past.

Een bijzonder kindercadeau
Maak van het eerste schoolmoment van jouw kind een bijzonder moment door er net wat extra aandacht aan te geven. Een persoonlijk cadeau met daarop de naam van het kind zal zeker indruk maken en betekenis geven. Of het nu een broodtrommel met naam, een beker met naam of een leuke schooltas bedrukt met een leuke afbeelding is. Sommigen kinderen bewaren zulke cadeaus hun hele leven. Misschien heb je zelf nog wel iets wat je herinnert aan je vroeger? Wij weten zeker dat kinderen heel blij worden van cadeautjes. Niet alleen cadeautjes krijgen is leuk, cadeautjes geven kan minstens net zo bijzonder zijn!

Extra informatie

Gewicht1,001 kg

beoordelingen

    Wees de eerste om “Stickers kinderkamer mix and match” te beoordelen

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    ×