De leukste gepersonaliseerde cadeautjes voor het hele gezin.

De leukste gepersonaliseerde cadeautjes voor het hele gezin. Ook voor kraamcadeaus en unieke producten.
De leukste gepersonaliseerde cadeautjes voor het hele gezin. Ook voor kraamcadeaus en unieke producten.

Sticker set met leuke uiltjes

29,95

Sticker set met leuke uiltjes

Stickers zijn ontzettend leuk om zelf te plakken op een muur, deur of kast. Het staat decoratief, en de kinderen vinden het ook geweldig!
De sticker sets zijn verkrijgbaar in verschillende designs. Zo kan je altijd de juiste sticker kiezen die in de kinderkamer of bij het voorwerp past.
De sticker set met leuke uiltjes bestaat uit 4 verschillende stickers.
Let op: de oppervlakte van het project moet glad van structuur zijn.

Alles wat je wilt weten over sticker set met leuke uiltjes:

De stickers zijn gemaakt van zelfklevend vinyl (folie) van hoge kwaliteit en zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Formaat: De formaten staan beschreven op de product foto
Full colorprint
Let op: Dit is pakketpost

Is het opplakken van stickers echt zo makkelijk?
Het aanbrengen van onze stickers is zeer eenvoudig. Wij kunnen ons voorstellen dat jij je afvraagt of jij dit ook kan, maar bij jouw bestelling sturen wij een stap-voor-staphandleiding mee, waarop precies uitgelegd wordt hoe je de sticker kan aanbrengen. Het is echt niet moeilijk!

De kleuren van onze producten op deze website kunnen afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Dit heeft te maken met hoe de kleuren op je computer zijn ingesteld, maar ook het type beeldscherm heeft invloed op hoe je kleuren ziet.

Nog meer leuke stickers:

Gepersonaliseerde geboorte raamstickers
Maak van de geboorte van de baby een bijzonder moment door er net wat extra aandacht aan te schenken. Een persoonlijke raamsticker met daarop de naam van de baby zal zeker indruk maken. Het is ook niet moeilijk om deze zelf op het raam te plakken. Je plakt de raamstickers aan de buitenzijde van het raam. Je krijgt de plakinstructies erbij geleverd.

Deurstickers
Naam, muur of deur stickers zijn ontzettend leuk om zelf te plakken op bijvoorbeeld een kast, stoeltje, muur of deur. Het staat decoratief, en de kinderen vinden het ook geweldig!
De deurstickers zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en designs. Zo kan je altijd de juiste kleur en ontwerp kiezen die bij het kamertje of voorwerp past.

Container stickers

Ben je op zoek naar mooie huisnummer stickers voor op jouw container? Met deze container stickers maak je jouw containers mooier en herken je meteen welke containers van jouw zijn. Vul jouw huisnummer in, en kies de gewenste kleur. Wij maken de stickers vervolgens geheel naar wens. Kijk bijvoorbeeld eens naar container sticker met een paard 

Extra informatie

Gewicht1,001 kg

beoordelingen

    Wees de eerste om “Sticker set met leuke uiltjes” te beoordelen

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    ×