De leukste gepersonaliseerde cadeautjes voor het hele gezin.

De leukste gepersonaliseerde cadeautjes voor het hele gezin. Ook voor kraamcadeaus en unieke producten.
De leukste gepersonaliseerde cadeautjes voor het hele gezin. Ook voor kraamcadeaus en unieke producten.

Deursticker met naam en zebra

11,95

Deursticker naam en zebra. Stickers zijn ontzettend leuk om zelf te plakken op bijvoorbeeld een kast, stoeltje, muur of deur. Het staat decoratief, en de kinderen vinden het ook geweldig!

Deursticker met naam en zebra

Naam, muur of deur stickers zijn ontzettend leuk om zelf te plakken op bijvoorbeeld een kast, stoeltje, muur of deur. Het staat decoratief, en de kinderen vinden het ook geweldig!
De deursticker met naam en zebra is verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren. Zo kan je altijd de juiste kleur kiezen die bij het kamertje of voorwerp past.
Wil je de sticker plakken op de muur? Let dan even op, dit kan alleen op een muur die glad van structuur is.

Is het opplakken van stickers echt zo makkelijk?
Het aanbrengen van onze stickers is zeer eenvoudig. Wij kunnen ons voorstellen dat jij je afvraagt of jij dit ook kan, maar bij jouw bestelling sturen wij een stap-voor-staphandleiding mee, waarop precies uitgelegd wordt hoe je de sticker kan aanbrengen.

Wat je wilt weten over deursticker met naam en zebra:
De deurstickers zijn gemaakt van zelfklevend vinyl (folie) van hoge kwaliteit en is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.
Formaat: 30 cm breed. Hoogte kan iets verschillen per deursticker.

Andere stickers bij Heleens Creations:

Gepersonaliseerde geboorte raamstickers

Maak van de geboorte van de baby een bijzonder moment door er net wat extra aandacht aan te schenken. Een persoonlijke raamsticker met daarop de naam van de baby zal zeker indruk maken op de kraamvisite. Het is ook niet moeilijk om de geboorte raamsticker zelf op het raam te plakken. Je plakt de raamstickers aan de buitenzijde van het raam. Je krijgt de plakinstructies erbij geleverd.

Gepersonaliseerde muurstickers

Muurstickers zijn ontzettend leuk voor bijvoorbeeld in een kinderkamer. Het staat decoratief, en de kinderen vinden het ook geweldig!
De muurstickers zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren. Zo kan je altijd de juiste kleur kiezen die bij het kamertje past.

 

 

Extra informatie

Gewicht0,800 kg

beoordelingen

    Wees de eerste om “Deursticker met naam en zebra” te beoordelen

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    ×