De leukste gepersonaliseerde cadeautjes voor het hele gezin.

De leukste gepersonaliseerde cadeautjes voor het hele gezin. Ook voor kraamcadeaus en unieke producten.
De leukste gepersonaliseerde cadeautjes voor het hele gezin. Ook voor kraamcadeaus en unieke producten.

Ruiterpaspoort hoesje unicorn

14,95

Ruiterpaspoort hoesje unicorn

Hoe leuk is het om een uniek hoesje te laten bedrukken met jouw naam voor jouw ruiterpaspoort? Hierbij maak je natuurlijk helemaal de blits op de manege.

Alles wat je wit weten over ruiterpaspoort hoesje unicorn:

  1. Het ruiterpaspoort is een handzaam boekje waarin ruiters hun vorderingen gedurende hun ruiteropleiding bijhouden en is exclusief beschikbaar voor sportaanbieders die zijn aangesloten bij de FNRS en KNHS. Het ruiterpaspoort is gekoppeld aan het KNHS-lidmaatschap en geeft toegang tot de ruiteropleidingen van de KNHS en FNRS en de bijbehorende proeven.
  2. Harde kaft hoes, en aan één zijde te bedrukken met foto of afbeelding.
  3. De ruiterpaspoorthoesjes bedrukken wij fullcolor, en gaan jarenlang mee.
Nog meer mooie foto cadeaus van jouw huisdier of paard

Paspoorthoesje voor huisdieren met foto
Hoe gaaf is dat! Jouw huisdier met een eigen gepersonaliseerde paspoorthoes. Ontzettend leuk om mee te geven aan de nieuwe eigenaar die jouw mooie pup gaat verzorgen. Een uniek product in Nederland!

Paarden paspoorthoes met foto en naam
Jouw paard met een eigen gepersonaliseerde paspoorthoes. Een uniek product in Nederland! De paarden paspoorthoes is makkelijk om mee te nemen naar de manege, de veearts, bij wedstrijden, maar ook gaaf om op de kast te zetten. De hoes is zeer stevig. Er kunnen ook nog andere papieren bij.

Sleutelhanger foto paard
Hoe gaaf is het om een sleutelhanger te hebben met een foto van jouw eigen paard? Het mooiste resultaat is wanneer u de foto upload, dat wij alleen het hoofd zullen bedrukken, omdat het hele lichaam te groot is voor op de ronde plaat van 2,5 centimeter.

Magisch kussen met foto van jouw huisdier
Magisch kussen of Magic Pillow: een omkeerbaar pailletten kussenhoes bedrukt met de foto van jouw huisdier. Te verkrijgen in verschillende kleuren

Dit is werkelijk een toverkussen! Wanneer de pailletten naar één kant worden gestreken, is de kussen één kleur. Wanneer je de pailletten naar de andere kant wrijft dan komt de magie tevoorschijn! Je onthult dan de afbeelding, foto enzovoorts in één klap tevoorschijn! Hoe gaaf is dat!! Leuk voor een foto van jouw huisdier, kindje, aankondiging zwangerschap of misschien wel voor opa en oma. Het is magisch!

Extra informatie

Gewicht0,250 kg

beoordelingen

    Wees de eerste om “Ruiterpaspoort hoesje unicorn” te beoordelen

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    ×