De leukste gepersonaliseerde cadeautjes voor het hele gezin.

De leukste gepersonaliseerde cadeautjes voor het hele gezin. Ook voor kraamcadeaus en unieke producten.
De leukste gepersonaliseerde cadeautjes voor het hele gezin. Ook voor kraamcadeaus en unieke producten.

i.v.m. Vakantie zijn wij gesloten van 16 mei t/m 26 mei 2024. Je kunt wel gewoon een bestelling plaatsen. Deze worden vanaf 27 mei 2024 afgehandeld op volgorde van binnenkomst. Tot dan!

Sticker met verfspat en naam

7,9515,95

Sticker met verfspat en naam

Naam, of muurstickers zijn ontzettend leuk om zelf te plakken op bijvoorbeeld een kast, stoeltje, muur of deur. Het staat decoratief, en de kinderen vinden het ook geweldig!
De stickers zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren. Zo kan je altijd de juiste kleur kiezen die bij het kamertje of voorwerp past.

Alles wat je wilt weten over sticker met verfspat en naam:

De stickers zijn gemaakt van zelfklevend vinyl (folie) van hoge kwaliteit en is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Is het opplakken van stickers echt zo makkelijk?
Het aanbrengen van onze stickers is zeer eenvoudig. Wij kunnen ons voorstellen dat jij je afvraagt of jij dit ook kan, maar bij jouw bestelling sturen wij een stap-voor-staphandleiding mee, waarop precies uitgelegd wordt hoe je de sticker kan aanbrengen. Het is echt niet moeilijk! Het resultaat is verbluffend!

Gepersonaliseerde geboorte raamstickers
Maak van de geboorte van de baby een bijzonder moment door er net wat extra aandacht aan te schenken. Een persoonlijke raamsticker met daarop de naam van de baby zal zeker indruk maken.Het is ook niet moeilijk om deze zelf op het raam te plakken. Je plakt de raamstickers aan de buitenzijde van het raam. Je krijgt de plakinstructies erbij geleverd.

Deurstickers
Naam, muur of deur stickers zijn ontzettend leuk om zelf te plakken op bijvoorbeeld een kast, stoeltje, muur of deur. Het staat decoratief, en de kinderen vinden het ook geweldig!
De deursticker naam en hertje is verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren. Zo kan je altijd de juiste kleur kiezen die bij het kamertje of voorwerp past.

Gepersonaliseerde muurstickers
Muurstickers zijn ontzettend leuk voor bijvoorbeeld in een kinderkamer. Het staat decoratief, en de kinderen vinden het ook geweldig!
De muurstickers zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren. Zo kan je altijd de juiste kleur kiezen die bij het kamertje past.

Extra informatie

Gewicht0,800 kg
Maat sticker

10 x 10 cm, 15 x 15 cm, 20 x 20 cm, 25×25 cm, 30 x 30 cm

beoordelingen

    Wees de eerste om “Sticker met verfspat en naam” te beoordelen

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    ×