De leukste gepersonaliseerde cadeautjes voor het hele gezin.

De leukste gepersonaliseerde cadeautjes voor het hele gezin. Ook voor kraamcadeaus en unieke producten.
De leukste gepersonaliseerde cadeautjes voor het hele gezin. Ook voor kraamcadeaus en unieke producten.

Woonkamer kussen papa’s plekkie

19,95

Woonkamer kussen papa's plekkie

Een ontzettend leuk kussen voor bijvoorbeeld vaderdag, maar ook om zomaar te geven. Onze kussens zijn zo ontzettend leuk in elk interieur! Wij bedrukken de kussens ook naar uw eigen wens(en). Denk hierbij aan teksten, huwelijk, geboorte of een leuke afbeelding. Wilt u een eigen ontwerp doorgeven voor een kussen? Laat ons dit dan even weten via de email.

Wat je wilt weten over woonkamer kussen papa's plekkie:

De kussens zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ook de kleur tekst is helemaal naar eigen wens in te vullen.
Onze kussens zijn 40 cm x 40 cm. Deze wordt geleverd met binnenkussen.

De mooiste gepersonaliseerde cadeaus
Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd vaderdag cadeau? Een persoonlijk cadeau met een leuke foto of naam doet het altijd goed. Het is een leuk cadeau om iemand mee te verrassen op een verjaardag, voor een kraamfeest of om iemand gewoon te verrassen. Misschien zoek je wel een mooi cadeau om iemand te bedanken die heel bijzonder voor je is. Door een mooi cadeau te geven, kun je iemand omdat versteld doen staan.

Bij Heleens Creations vind je meer dan 600 cadeaus die je zelf kunt ontwerpen. Zo kun je je eigen foto uploaden, je eigen naam toevoegen of een persoonlijke tekst op het cadeau laten zetten. En met zoveel leuke cadeaus zit er vast een voor jou bij!

Voor iedereen de leukste cadeaus
Bij ons kun je eenvoudig zelf je cadeau ontwerpen. Wil je bijvoorbeeld je geliefde verrassen met een origineel cadeau? Bekijk dan onze fotoproducten. Of wil je je moeder verrassen met een mooi cadeau? Kies dan een mooi cadeau uit, upload je foto en voeg haar naam toe.

Leuke cadeautjes om iemand te bedanken
Wil jij jouw vader bedanken omdat hij altijd voor je klaar staat? Past je vader altijd op de katten als jij op vakantie bent of staat je vader altijd klaar om je te helpen met klusjes in huis? Bedank ze dan eens met een leuk en origineel cadeautje. Bijvoorbeeld met een snijplank van glas met de leukste foto. Ze zullen zeker zeggen dat het niet hoeft, maar wij weten zeker dat ze een bedankje stiekem ontzettend leuk zullen vinden!

Extra informatie

Gewicht1,001 kg

beoordelingen

    Wees de eerste om “Woonkamer kussen papa’s plekkie” te beoordelen

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    ×