De leukste gepersonaliseerde cadeautjes voor het hele gezin.

De leukste gepersonaliseerde cadeautjes voor het hele gezin. Ook voor kraamcadeaus en unieke producten.
De leukste gepersonaliseerde cadeautjes voor het hele gezin. Ook voor kraamcadeaus en unieke producten.

Raamsticker hoera geslaagd roze

19,95

Raamsticker hoera geslaagd roze

Eindelijk!! Je bent geslaagd!! En om dat te vieren hebben wij mooie stickers voor alle geslaagden ontworpen. Kies uit één van de vele ontwerpen, en plak deze op het raam zodat iedereen weet dat jij geslaagd bent. Het is niet moeilijk om deze zelf te plakken. Je krijgt de plakinstructies erbij geleverd.

Alles wat je wilt weten over raamsticker hoera geslaagd roze:

Afmeting raamsticker: 74 breed cm bij 26 cm hoog
Kleur: Full colorprint
Houdbaarheid: de raamstickers kunnen een half jaar buiten
De sticker plak je aan de buitenzijde van het raam
Plakinstructies worden erbij geleverd.
Gemakkelijk weer verwijderd van het raam.

Let op: Dit is pakketpost
De kleuren van onze producten op deze website kunnen afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Dit heeft te maken met hoe de kleuren op je computer zijn ingesteld, maar ook het type beeldscherm heeft invloed op hoe je kleuren ziet.

Nog meer stickers:

Muursticker met naam
Wat is er leuker op de babykamer dan een muursticker? Ook voor kinderen maken wij een super schattige muursticker met naam. Er zijn verschillende ontwerpen en kleuren beschikbaar. Je brengt de muurstickers eenvoudig aan.

Gepersonaliseerde stickers
Wil jij mooie gepersonaliseerde stickers laten bedrukken van jouw logo of eigen afbeelding? Dat kan! Denk aan sluitstickers voor op dozen, jouw glazen potjes om uit te delen, of misschien wel een mooie sticker op de uitnodiging die je graag wilt versturen.

Onze stickers worden fullcolor bedrukt, en zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit vinyl. Ze kunnen zelfs buiten gebruikt worden.

Gepersonaliseerde deurstickers

Deurstickers zijn ontzettend leuk om zelf te plakken. Het staat decoratief en de kinderen vinden het ook geweldig!
De deurstickers zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en ontwerpen. Zo kun je altijd de juiste kleur en ontwerp kiezen die bij het kamertje of voorwerp past.
De deurstickers zijn gemaakt van zelfklevend vinyl (folie) van hoge kwaliteit en is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Formaat: 30 cm breed. Hoogte kan iets verschillen per deursticker.

Container stickers of kliko stickers

Ben je op zoek naar mooie huisnummer stickers voor op jouw container? Met deze container stickers maak je jouw containers mooier en herken je meteen welke containers van jou zijn. Vul jouw huisnummer in en kies de gewenste kleur, wij maken de stickers vervolgens geheel naar wens.

Ben je op zoek naar een mooie container stickers met jouw huisnummer? Deze weerbestendige stickers zijn eenvoudig op alle vlakke ondergronden aan te brengen. Kies uit een van de vele kleuren.

Extra informatie

Gewicht1,001 kg

beoordelingen

    Wees de eerste om “Raamsticker hoera geslaagd roze” te beoordelen

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    ×