De leukste gepersonaliseerde cadeautjes voor het hele gezin.

De leukste gepersonaliseerde cadeautjes voor het hele gezin. Ook voor kraamcadeaus en unieke producten.
De leukste gepersonaliseerde cadeautjes voor het hele gezin. Ook voor kraamcadeaus en unieke producten.

Houten spaarpot met sterren

15,95

Deze houten spaarpot met naam en sterren is een heel mooi en betaalbaar kraamcadeau. De naam en de afbeelding worden door ons gegraveerd zodat dit een blijvend cadeau is die later nog veel bekeken kan worden.

Wanneer u een geboortedatum erop wenst, dan kunt u deze hier invullen
Houten spaarpot met sterren

Deze houten spaarpot met naam is een heel mooi en betaalbaar kraamcadeau. De naam en de afbeelding worden door ons gegraveerd zodat dit een blijvend cadeau is die later nog veel bekeken kan worden.
Of het nu gaat om zakgeld, verjaardagsgeld of een speciale beloning, onze houten spaarpotten voor kinderen is de perfecte start voor het leren sparen voor later.

Alles wat je wilt weten over houten spaarpot met sterren:
  1. De afmetingen van deze houten spaarpot is:  L 8,5 x B 8,5 cm en 8,5 cm hoog. Grenen hout.
  2. De houten spaarpot is bedoeld voor gebruik binnenshuis.
  3. 1 zijde van de houten spaarpot wordt gegraveerd.
  4. Hout is een natuurlijk product en kan een afwijkende kleur hebben van de voorbeeldfoto. Ook de gravure kan verschillen van kleur.

 

Andere houten producten:

Bewaar en koester jouw meest dierbare momenten met onze prachtige ‘Herinneringen’ houten bewaardozen. Deze dozen is niet slechts een opbergoplossing; het is een tastbare schatkist voor jouw kostbare herinneringen, doordrenkt met de warmte van natuurlijk hout.

Onze houten bewaarkisten zijn uniek om de schatten van het verleden veilig op te bergen. Of het nu gaat om geboortekaarten, foto’s van bijzondere momenten, of andere waardevolle aandenkens, deze houten bewaardoos wordt de bewaarder van jouw persoonlijke geschiedenis.

Houten theedoos

Laat deze houten theedoos een symbool zijn van ontspanning, genot en het creëren van kostbare momenten rondom een kopje thee. Geniet van smaken thee die jij hebt geselecteerd uit onze prachtige houten theedoos.” Een cadeau voor iedereen!

Bedank hiermee de juf, jouw vriendin of je moeder. Zij zullen steeds weer genieten wanneer ze deze houten theedoos tevoorschijn halen.

Houten naamborden

Hoe leuk is het om een kind een houten naambord te geven gegraveerd met eigen naam? Het staat heel decoratief in de babykamer. Feliciteer je familie of vrienden met hun baby, en geef ze een leuke gepersonaliseerd houten naambord cadeau!

Extra informatie

Gewicht2,000 kg
Houten doos maat

Houten doos 1 (30x20x13 cm), Houten doos 2 (23x17x10 cm)

beoordelingen

    Wees de eerste om “Houten spaarpot met sterren” te beoordelen

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    ×