De leukste gepersonaliseerde cadeautjes voor het hele gezin.

De leukste gepersonaliseerde cadeautjes voor het hele gezin. Ook voor kraamcadeaus en unieke producten.
De leukste gepersonaliseerde cadeautjes voor het hele gezin. Ook voor kraamcadeaus en unieke producten.

Houten theedoos de liefste juf

24,95

Wanneer je een eigen tekst wilt, dan nemen wij contact met jou op om te laten zien hoe het kan gaan worden.
Sleep bestanden hier of blader
Stuur een eigen afbeelding in een zwarte silhouet (dus geen foto of grijswaardes)
Houten theedoos de liefste juf

Laat deze houten theedoos een symbool zijn van ontspanning, genot en het creëren van kostbare momenten rondom een kopje thee. Geniet van smaken thee die jij hebt geselecteerd uit onze prachtige houten theedoos." Een cadeau voor iedereen! Bedank hiermee de juf, jouw vriendin of je moeder. Zij zullen steeds weer genieten wanneer ze deze houten theedoos tevoorschijn halen.

Wil je liever een eigen tekst of afbeelding? Dat kan ook! Stuur dan jouw eigen tekst door via het bestelmenu of een zwarte silhouet als afbeelding. Wij nemen dan contact met jou op, hoe het kan gaan worden.

 

Alles wat je wilt weten over houten theedoos de liefste juf:
 1. Een houten doos met klapdeksel en scharnier. De afmetingen van deze houten theedoos is:  L 25 x B 29 cm en 8 cm hoog. Grenen hout.
 2. De houten theedoos is bedoeld voor gebruik binnenshuis.
 3. De bovenkant van de houten theedoos wordt gegraveerd.
 4. Hout is een natuurlijk product en kan een afwijkende kleur hebben van de voorbeeldfoto. Ook de gravure kan verschillen van kleur.
 5. De houten theedoos heeft 12 vakken

 

Fotocadeau
Wil jij een speciaal cadeau met foto geven waarmee je direct een bijzondere indruk maakt én waar de ontvanger nog lang plezier aan zal beleven? Kies dan zijn of haar favoriete foto en laat deze afdrukken op een van onze fotocadeaus die wij aanbieden! Want zeg nou zelf, wat is nou leuker dan een cadeau met foto!

Kussens
Geeft jouw moeder de allerfijnste knuffels? Dan is een bijzondere kussen het perfecte cadeau voor Moederdag. Jij ontwerpt het kussen namelijk helemaal zelf. Superleuk voor Moederdag, haar verjaardag of gewoon zomaar. Want ze is natuurlijk altijd de liefste.

Onderzetters met foto
Mooie onderzetters voor elke gelegenheid. Leuk om als cadeau te geven, en uniek! Hoe leuk is het om een mooi fotocadeau te laten maken met bijvoorbeeld de foto’s van jouw baby, huisdier, huwelijk, familie, je geliefde of communie. Een echte eyecather in elk interieur.

Twee luik met foto
Hoe leuk is het om een mooi fotocadeau te laten maken met bijvoorbeeld de foto's van jouw baby, huisdier, huwelijk, familie, je geliefde of communie. Een twee luik met foto's. Een echte eyecather in elk interieur. Uniek in Nederland zijn deze 2 luiken van Chromaluxe.

Extra informatie

Gewicht2,000 kg
Houten doos maat

Houten doos 1 (30x20x13 cm), Houten doos 2 (23x17x10 cm)

beoordelingen

  Wees de eerste om “Houten theedoos de liefste juf” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ×