De leukste gepersonaliseerde cadeautjes voor het hele gezin.

De leukste gepersonaliseerde cadeautjes voor het hele gezin. Ook voor kraamcadeaus en unieke producten.
De leukste gepersonaliseerde cadeautjes voor het hele gezin. Ook voor kraamcadeaus en unieke producten.

Houten bewaardoos voor trouwkaarten

19,95

Houten bewaardoos voor trouwkaarten

In deze houten bewaardoos kun je al jullie gekregen trouwkaarten opbergen en koesteren. Een heel mooi cadeau om te krijgen, maar natuurlijk ook om te geven. Op de deksel van deze houten bewaardoos wordt de tekst door ons gegraveerd. Het is een mooie blijvende herinnering, die later met een glimlach weer bekeken gaat worden.

 

Alles wat je wilt weten over houten bewaardoos voor trouwkaarten:
 1. Een houten doos met klapdeksel en scharnier. De afmetingen van deze houten bewaardoos is:  L 21 x B 21 cm en 7 cm hoog. Grenen hout.
 2. De houten bewaardoos is bedoeld voor gebruik binnenshuis.
 3. De bovenkant van de houten bewaardoos wordt gegraveerd.
 4. Hout is een natuurlijk product en kan een afwijkende kleur hebben van de voorbeeldfoto. Ook de gravure kan verschillen van kleur.
 5. Er passen ongeveer 40 geboortekaarten in de houten bewaardoos voor trouwkaarten.

 

Fotocadeau
Wil jij een speciaal cadeau met foto geven waarmee je direct een bijzondere indruk maakt én waar de ontvanger nog lang plezier aan zal beleven? Kies dan zijn of haar favoriete foto en laat deze afdrukken op een van onze fotocadeaus die wij aanbieden! Want zeg nou zelf, wat is nou leuker dan een cadeau met foto!

Kussens
Geeft jouw moeder de allerfijnste knuffels? Dan is een bijzondere kussen het perfecte cadeau voor Moederdag. Jij ontwerpt het kussen namelijk helemaal zelf. Superleuk voor Moederdag, haar verjaardag of gewoon zomaar. Want ze is natuurlijk altijd de liefste.

Onderzetters met foto
Mooie onderzetters voor elke gelegenheid. Leuk om als cadeau te geven, en uniek! Hoe leuk is het om een mooi fotocadeau te laten maken met bijvoorbeeld de foto’s van jouw baby, huisdier, huwelijk, familie, je geliefde of communie. Een echte eyecather in elk interieur.

Twee luik met foto
Hoe leuk is het om een mooi fotocadeau te laten maken met bijvoorbeeld de foto's van jouw baby, huisdier, huwelijk, familie, je geliefde of communie. Een twee luik met foto's. Een echte eyecather in elk interieur. Uniek in Nederland zijn deze 2 luiken van Chromaluxe.

Extra informatie

Gewicht2,000 kg
Houten doos maat

Houten doos 1 (30x20x13 cm), Houten doos 2 (23x17x10 cm)

beoordelingen

  Wees de eerste om “Houten bewaardoos voor trouwkaarten” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  ×